EVAPORATING cooling System - Cina Shenzhen Envicool Téhnologi

EVAPORATING System cooling

                             aplikasi


jéntré produk

Tags produk

XFLEX MODULARIZED System cooling langsung EVAPORATIVE

 

EVAPORATIVE cooling

● Cai evaporates dina hawa pikeun nyerep panas sarta ngurangan hawa nu

● The badag beda hawa antara bohlam baseuh jeung garing, anu hadé kinerja cooling evaporative

● Umumna diomongkeun, nu leuwih luhur suhu garing-bohlam, anu gede beda hawa antara bohlam baseuh jeung garing

 

gampang dicocogkeun

● dénsitas panas High Data Center, nepi ka 8kW / rak

● mode digawé fléksibel

● konfigurasi fléksibel

 

énergi Musim Panas

● Evaporative cooling

● Variable Sistim frékuénsi komposer atanapi adjustable CW

 

desain MODULAR

● Sadaya dina hiji

● Mudah / gancang masang

 

AA panas EXCHANGER

● Self Mekarkeun tinggi exchanger AA panas efisien

● dioptimalkeun PVC exchanger panas


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!