XRow cooling solusi dina salah sahiji puseur data panyadia ladénan internét pangbadagna urang (Cina)

aplikasi:

pamaké éta téh salah sahiji panyadia ladenan internét pangbadagna di Cina, nu geus kasohor rupa layanan internét na. Eta milik pusat sababaraha data diantara Cina ngarojong lalulintas badag na data. Envicool jadi panyadia solusi cooling utama saprak 2013 pikeun puseur datana di puseur data modular na (MDC).

highlights

Modular Unit cooling basis sakaligus

variabel dinamis kaluaran kapasitas cooling

fans EC kalawan switch hawa dipisahkeun pikeun pangropéa ramah

input kakuatan Dual kalawan AC na HTDC

produk rekomendasi

XRow ™ runtuyan Unit cooling basis sakaligus

a5924c3a


Pos waktos: Oct-24-2018
WhatsApp Online Chat!