AC Powered kabinét outdoor cooling di ngutruk (AS)

aplikasi:

Ngutruk nya salah sahiji operator mobile utama di Amérika Sarikat. AC conditioner hawa Powered Envicool urang geus dilarapkeun salaku solusi cooling parabot di BTS outdoor cabinets batré ngutruk urang saprak 2012 nasional.

highlights:

UL minuhan & certificated

IP55

efisiensi énergi tinggi

produk rekomendasi

Xc séri Sistim kabinét outdoor

HC runtuyan conditioner ceurik hawa

DC runtuyan dc-Powered conditioner hawa

runtuyan EC ac-Powered conditioner hawa

523145a2


Pos waktos: Oct-24-2018
WhatsApp Online Chat!