CYBERMATE CRAC - Cina Shenzhen Envicool Téhnologi

CYBERMATE CRAC

                                    aplikasi


jéntré produk

Tags produk

CYBERMATE CRAC (DX & CW)

 

Rupa-rupa cooling kapasitas

● 6kW ~ 100kW (Unit DX)

● 40kW ~ 200kW (Unit CW)

 

réliabilitas tinggi

● komponén kualitas High kalawan sertifikasi ketat

● ngajalankeun test unggal Unit di pabrik saméméh pangiriman

 

Énergi efisiensi tinggi

● EVO controller ensures efisiensi cooling optimum

● kipas EC Cekap, adjustment airflow kontinyu, pilihan EC kipas handapeun design floor

● éléktroda humidifier Cekap sadar kontrol asor hade

● design dehumidification Cekap pikeun mastikeun kontrol asor mutlak

● efisiensi High, noise low jeung kontrol frékuénsi variabel pikeun kipas condenser.

 

adaptability tinggi

● Rupa-rupa pilihan ngurangan hawa kaasup downflow, upflow jeung saterusna

● panganteur ngawaskeun langkung ti

● design ngaropéa sadia

 

CBERMATE runtuyan (CW: 40kW - 200kW)

● Unit CW adopts klep tepat jeung kontrol airflow variable, ngaluyukeun kaluaran kapasitas cooling na airflow pikeun nyocogkeun ka robah suhu rak.

 

CYBERMATE runtuyan (DX: 25kW - 100kW)

● Cekap tur sepi ngagugulung fléksibel compressor pikeun Unit DX.

● efisiensi High kalawan precision éléktronik klep ékspansi na precision cooling kontrol pikeun Unit DX.

● Unit DX tiasa ngintegrasikeun iFreecooling cooling bébas teu langsung.

● Unit DX bisa ngagunakeun sumber tiis alam ku integral tina cooling bébas langsung kalayan filter beueus.

● Cocog jeung kaayaan suhu ambient variable (Goréng low kit hawa ngamimitian pikeun Unit DX)

● Rupa-rupa cooling System Tipe pikeun Unit DX

● Air leuwih tiis / Cai tiis / glikol tiis

● Cool Dual kaasup: cai Chilled + Air leuwih tiis, cai Chilled + Cai tiis (glikol)

● Dual Cool: Air leuwih tiis + iFreecooling

● Cool Dual: Air leuwih tiis + cooling bébas langsung

 

aplikasi

● kamar Komputer sarta data puseur

● Pindah kamar sarta stasiun pusat mobile dina telekomunikasi

● lingkungan High-tech na lab

● Industrial kamar kontrol automation na precision workshop manufaktur

● Standar kamar test na puseur calibration

● UPS sarta batré kamar

● Test kamar di rumah sakit

● chamber budaya Biokimia

 

CYBERMATE runtuyan (DX: 6kW - 20kW)

● fungsi kontrol tepat calakan keur hawa konstanta sarta kalembaban

● Desain keur kontinyu 365 x 24 operasi handapeun rentang pinuh ku iklim

● design hirupna Long kalawan waragad operasi jeung perawatan low

● suplai airflow ageung kalawan SHR tinggi na konsumsi kakuatan low

● Uniformity suhu kamar ku lila-jarak hawa suplai

● Ultra-lega kakuatan input adaptability, runtuyan fase otomatis fungsi ngaganti, pilihan otomatis ulang mimiti na nyangsang fungsi ngamimitian

● Jauh monitoring jeung kontrol ngaliwatan garing kontak atanapi komunikasi RS485 panganteur  sareng protokol kabuka

● basis Menu badag tampilan LCD jeung fungsi panyalindungan sandi multi-tingkat

● Sayaga (master / budak) mode jeung mode sadia puteran

● fungsi Timer diagnosis, rupa sistem diagnosis, alarem, sarta fungsi panyalindungan

 

aplikasi

● IT Equipment Room

● Data Center Leutik

● Room Beresih Industrial

● Constant Suhu tur asor Wagub Prosés

● Laboratorium

● Electric Power Equipment Room

● Railway / Subway Mesin Room

● Base Station sarta Telecom Leutik Pindah Room

● UKM Telecom Pindah Room


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!