acara

2013

  • Dileler "2012 Modular Data Center Pinunjul Solusi Award"
  • Mumpuni salaku solusi cooling supplier of Dell
  • Envicool CRAC kadaptar salaku ngajual keur Administrasi Nagara perpajakan
  • Dileler salaku "2012 Cina Musim Panas Telekomunikasi Energy Pelopor"
  • Dileler puseur data cooling kontrak solusi ku Cina Mobile, Cina Unicom, Salah sahiji panyadia layanan internét pangbadagna, UnionPay, SINOPEC, PetroChina sakumaha saterusna
  • Dileler salaku "2013 Cina Data Center High-efisien cooling Top Brand"
  • DC-Powered conditioner hawa pikeun aplikasi massa OSP di Ooredoo
  • DC-Powered aplikasi massa solusi OSP di Mobilink

2012

  •  

    runtuyan lengkep produk CRAC didaptarkeun di Panawaran terpusat Cina Unicom urang
  •  

    produk cooling OSP ngagaduhan UL sertifikasi produk conditioner Air pikeun aplikasi massa OSP di ngutruk urang 4G LTE di Amérika Sarikat
  •  

    conditioner hawa ceurik didaptarkeun di Panawaran terpusat 2012 Cina Telecom urang
  •  

    Didaptarkeun salaku ngajual mumpuni tina propaider parabot multi Telecom global
  •  

    DC-Powered conditioner hawa pikeun aplikasi massa OSP di Softbank di Jepang
  •  

    Didaptarkeun salaku ngajual mumpuni dina "Ngayakeun Pamaréntahan Guangdong"
  •  

    produk multi finalisted di "Daptar Ngayakeun Cina Pamaréntah pikeun énergi-hemat Produk"
  •  

    aplikasi massa DC-Powered OSP solusi dina Telenor
  •  

    produk OSP cooling aplikasi massa di MTN

2011

  •  

    Mumpuni sakumaha 1st nagara golongan supplier of ZTE
  •  

    Mumpuni sakumaha 1st nagara golongan supplier of Huawei, kadaptar salaku supplier inti dina sataun di handap
  •  

    produk CRAC didaptarkeun di Panawaran terpusat Cina Unicom urang
  •  

    Envicool drafted sarta ngarilis "Data Center cooling Bodas Book"
  •  

    Ngagaduhan persetujuan ti Inok OHSAS18001

2010

  •  

    Ngagaduhan persetujuan ti ISO9001: 2008 QMS review taunan
  •  

    Didaptarkeun salaku kaanggotaan tina "Cina Association Standards Komunikasi" na nyusun standar conditioner hawa
  •  

    Ngagaduhan persetujuan ti Inok ISO14001 suweng
  •  

    aplikasi massa conditioner hawa precision di operator TV Cable sarta multi industri
  •  

    Ceurik conditioner hawa pikeun BTS didaptarkeun dina proyék multi operator Telecom 'Panawaran di Cina

2009

  •  

    Dileler salaku "National perusahaan Baraya tech"
  •  

    AC-Powered conditioners hawa pikeun aplikasi massa OSP di operator Telecom di Cina pikeun proyék-proyék ngaganti-tambaga serat-na MEA / SEA / CIS / Australia operator Telecom
  •  

    Dibuka produk conditioner hawa DC-Powered pikeun OSP
  •  

    Dibuka multi runtuyan produk cooling pikeun aplikasi data puseur

2008

  •  

    Dileler salaku "Shenzhen Baraya Tech perusahaan"
  •  

    Produk didaptarkeun di Panawaran terpusat Cina Mobile urang
  •  

    Cooling solusi aplikasi massa ku operator Telecom di Cina
  •  

    ceurik produk conditioner hawa dibuka pikeun OSP

2007

  •  

    produk cooling OSP ngagaduhan sertifikasi CE sarta diasupkeun pasar Éropah
  •  

    situs BTS cooling produk aplikasi massa ku operator Telecom di Cina
  •  

    produk ngawaskeun dibuka pikeun OSP

2006

  •  

    Dibuka produk conditioner hawa pikeun BTS
  •  

    Dibuka produk conditioner hawa pikeun OSP
  •  

    produk exchanger panas dibuka pikeun OSP
  •  

    solusi cooling dibuka pikeun switch kamar & data puseur

2005

  •  

    Envicool Téhnologi diadegkeun dina Shenzhen / Cina

WhatsApp Online Chat!