Evaporating sistemit të ftohjes

                             Aplikacion


Detail Product

Produkt Tags

XFLEX modularizuar indirekte avullues Sistemi i ftohjes

 

avullues FTOHJE

● Uji avullohet në ajër për të absorbuar ngrohjes dhe për të zvogëluar temperaturën

● madhe ndryshimi temperatura mes llambë lagësht dhe të thatë, më mirë të performancës avullues ftohjes

● Në përgjithësi, sa më e lartë temperatura e thatë-llambë, aq më i madh ndryshimi i temperaturës mes llambë lagësht dhe të thatë

 

fleksibil

● densitet të lartë të ngrohjes Qendra e të dhënave, deri në 8kW / Rack

● Flexible mënyra e punës

● Konfigurimi Flexible

 

KURSIM ENERGJIE

● avullues ftohjes

● ndryshueshëm sistem frekuencë Kompozimi ose i rregullueshëm CW

 

dizajn modular

● Të gjitha në një

● Easy / shpejtë për të instaluar

 

AA Nxehtësia Exchanger

● Self Zhvilluar lartë efikas exchanger ngrohjes AA

● Optimizuar ngrohjes exchanger PVC


  • Previous:
  • Next: