XRow ftohje zgjidhje në një nga qendër të dhënave më të madh të internetit ofruesin e shërbimit (China)

aplikacion:

Ky përdorues është një nga më të mëdha ofruesit e shërbimeve të internetit në Kinë, e cila është e njohur për shërbimet e saj të ndryshme të internetit. Ajo në pronësi qendrat e të dhënave çifti mesin Kina mbështetjen trafikun e saj të madh e të dhënave. Envicool u bë i madh provider ftohje zgjidhje që nga viti 2013 për qendrën e saj të të dhënave në e saj modulare qendër të dhënave (MDC).

KRYESORE

Modulare rresht bazuar në njësi ftohje

Prodhimi dinamike ndryshueshme e kapacitetit ftohës

Tifozët e KE me kaloni ajrit të ndarë për mirëmbajtje miqësore

input dyfishtë me energji me AC dhe HTDC

PRODUCT REKOMANDIMI

XRow ™ seri rresht bazuar në njësi ftohje

a5924c3a


Ora Post: Oct-24-2018
WhatsApp Online Chat!