Испарувања СИСТЕМ ЗА ЛАДЕЊЕ

                             апликација


детали за производот

Тагови производ

XFLEX модуларизирани ИНДИРЕКТНИ ИСПАРУВАЊЕТО СИСТЕМ ЗА ЛАДЕЊЕ

 

испарување за ладење

● Водата испарува во воздух за да ја апсорбираат топлината и намалување на температурата

● Колку е поголема температурна разлика помеѓу влажни и суви крушка, толку подобро за испарување ладење перформансите

● Општо земено, повисока температура на сува-крушка, толку е поголема температурна разлика помеѓу влажни и суви крушка

 

ФЛЕКСИБИЛЕН

● Висока топлина густина на центарот за податоци, до 8kW / Rack

● работа на владата Флексибилни

● Флексибилни конфигурација

 

ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА

● испарување за ладење

● променлив фреквенцијата на системот Композитор или прилагодливи CW

 

Модуларен дизајн

● Сите во еден

● Лесно / брзо да го инсталирате

 

АА Разменувач на топлина

● Авто Развиен високо ефикасни АА разменувач на топлина

● Оптимизиран PVC разменувач на топлина


  • Претходно:
  • Следно: