XRow ладење решение во еден од центарот за податоци на најголемиот интернет сервис провајдер (Кина)

апликација:

Корисникот е еден од најголемите интернет провајдери на услуги во Кина, кој е познат по своите различни интернет услуги. Тоа во сопственост неколку центри на податоци меѓу Кина поддршка својот огромен сообраќај на податоци. Envicool стана главен снабдувач ладење решение од 2013 година за своите центри за податоци во модуларен своите центри за податоци (ЦРМ).

Определување

Модуларен ред со седиште во единица за ладење

Динамична променлива излез на капацитетот за ладење

ЕК фанови со одвоени вентил за воздух за пријателски одржување

Двојна моќност со AC и HTDC

ПРЕПОРАКА НА ПРОИЗВОД

XRow ™ серија ред со седиште во единица за ладење

a5924c3a


Време на мислењето: Oct-24-2018
WhatsApp Онлајн Chat!