DC напојување отворен кабинет за ладење на Ooredoo (Ирак)

апликација:

Ooredoo е една од главните мулти-национални мобилни оператори. напојува климатик DC Envicool е се применува како решение на опрема за ладење на отворено BTS кабинети Ooredoo е од 2013 година и во различни земји.

Определување

DC напојување компресор климатик без инверторот

Висока енергетска ефикасност

Modbus комуникација пристаниште за далечинско управување

Ефективни дизајн за пустинска клима и животна средина

Производот ПРЕПОРАКА:

d006da5e


Време на мислењето: Oct-23-2018
WhatsApp Онлајн Chat!