AC напојување отворен кабинет за ладење на спринт (САД)

ПРИМЕНА:

Спринт е еден од најголемите мобилни оператори во САД. напојува климатик AC Envicool е се применува како решение на опрема за ладење на отворено BTS батериски кабинети Спринт од 2012 година на национално ниво.

Определување:

UL согласност и сертифицирани

IP55

Висока енергетска ефикасност

ПРЕПОРАКА НА ПРОИЗВОД

XC серија отворен систем кабинет

HC серија уред комбо воздух

DC серија DC-придвижуван климатик

ЕК серија AC-придвижуван климатик

523145a2


Време на мислењето: Oct-24-2018
WhatsApp Онлајн Chat!