за нас

Envicool, која е основана во 2005 година, е друштво со јавноста во Шенжен берза (акции кодот од сликата: 002.837). Ние нудиме целосна спектар на контрола на температурата на производи и  решенија за
- Data Center
- Telecommunication
- Industry Automation
- Energy Storage
- EV Transportation

4
ywk

· Стручна Климатик тестирање објект

· Мастеринг на клучните технологии за животна средина контрола

· Серија на патенти околу контрола на температурата

· CE, CCC, UL одобрени производи

· ISO9001 сертифицирани

· ISO 14001 сертифицирана

· OHSAS18000 потврдија


WhatsApp Онлајн Chat!