Evaporating cooling SYSTEM - China Shenzhen Envicool Teknologi

Evaporating cooling sistem

                             aplikasi


Detail produk

Tags Product

XFLEX MODULARIZED cooling sistem langsung EVAPORATIVE

 

EVAPORATIVE cooling

● Water nguap ing udhara kanggo nresep panas lan ngurangi suhu

● Ing ageng prabédan suhu antarane bohlam udan lan garing, sing luwih apik kinerja cooling evaporative

● Umumé ngandika, sing luwih dhuwur suhu garing-bohlam, sing luwih prabédan suhu antarane bohlam udan lan garing

 

FLEKSIBEL

● Kapadhetan panas High Data Center, nganti 8kW / rak

● mode apa Flexible

● konfigurasi Flexible

 

ENERGY SAVING

● Evaporative Cooling

● Variabel sistem frekuensi Composer utawa luwes CW

 

Desain modul

● Kabeh ing siji

● Gampang / cepet kanggo nginstal

 

AA panas exchanger

● Atur Ngembangaken dhuwur exchanger AA panas efisien

● Optimized PVC exchanger panas


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!