XRow cooling solusi ing salah siji pusat data panyedhiya layanan internet paling gedhe kang (China)

aplikasi:

panganggo iku salah siji saka panyedhiya layanan internet paling gedhe ing China, kang misuwur kanggo maneka warna layanan internet sawijining. Iku diduweni pusat saperangan data antarane China ndhukung lalu lintas ageng data. Envicool dadi panyedhiya solusi cooling utama wiwit 2013 kanggo pusat data ing tengah data modul sawijining (MDC).

Highlights

Modular unit cooling basis saben

global Dynamic output saka kapasitas cooling

pembuangan EC karo ngalih online kapisah kanggo pangopènan loropaken

input daya Dual karo AC lan HTDC

PRODUCT rujukan

XRow ™ seri unit cooling basis saben

a5924c3a


Post wektu: Oct-24-2018
Tampilan Online Chat!