AC powered kabinèt ruangan cooling ing Sprint (US)

APLIKASI:

Sprint iku salah siji saka operator seluler utama ing Amerika Serikat. AC online kondisioner powered Envicool kang wis Applied minangka solusi cooling peralatan ing BTS ruangan lemantun baterei Sprint wiwit 2012 nasional.

Highlights:

UL selaras & certificated

IP55

efficiency energi dhuwur

PRODUCT rujukan

XC seri sistem kabinèt ruangan

HC seri kondisioner combo online

DC seri dc-powered online kondisioner

seri EC ac-powered online kondisioner

523145a2


Post wektu: Oct-24-2018
Tampilan Online Chat!