CYBERMATE CRAC - China Shenzhen Envicool Teknologi

CYBERMATE CRAC

                                    aplikasi


Detail produk

Tags Product

CYBERMATE CRAC (DX & CW)

 

RANGE WIDE cooling kapasitas Macem fitur

● 6kW ~ 100kW (unit DX)

● 40kW ~ 200kW (unit CW)

 

dhuwur linuwih

● komponen Kualitas karo sertifikat ketat

● mlaku test saben unit ing pabrik sadurunge pangiriman

 

ENERGY dhuwur efficiency

● EVO controller njamin efficiency cooling paling luweh

● penggemar EC Efisien, imbuhan airflow dadi, pilihan EC penggemar ing desain lantai

● elektroda humidifier Efisien éling kontrol asor pas

● desain dehumidification Efisien kanggo mesthekake kontrol asor Absolute

● efficiency High, kurang gangguan lan kontrol frekuensi global kanggo penggemar condenser.

 

daya adaptasi HIGH

● Various pilihanipun discharge online kalebu downflow, upflow lan ing

● antarmuka ngawasi Multiple

● desain Selaras kasedhiya

 

CBERMATE SERIES (CW: 40kW - 200kW)

● unit CW adopts tutup pas lan kontrol airflow global, nyetel output kapasitas cooling lan airflow miturut owah-owahan suhu rak.

 

CYBERMATE SERIES (DX: 25kW - 100kW)

● Efisien lan sepi gulung fleksibel kompresor kanggo unit DX.

● efficiency High karo tliti elektronik tutup expansion lan tliti cooling kontrol kanggo unit DX.

● unit DX bisa nggabungake iFreecooling cooling free langsung.

● unit DX bisa nggunakke sumber kadhemen alam kanthi manunggaling cooling free langsung karo Filter lembab.

● Cocog kanggo kahanan suhu sekitar global (Opsional kurang kits suhu wiwitan kanggo unit DX)

● Various Cooling System Tipe kanggo Unit DX

● Air digawe adhem / Water digawe adhem / Glycol digawe adhem

● Cool Dual kalebu: banyu Chilled + Air digawe adhem, banyu Chilled + Water digawe adhem (Glycol)

● Dual Cool: Air digawe adhem + iFreecooling

● Cool Dual: Air digawe adhem + cooling free Direct

 

APLIKASI

● kamar lan Komputer data tengah

● Ngalih kamar lan stasiun tengah mobile ing telekomunikasi

● lingkungan High-tech lan Lab

● Industrial kamar kontrol otomatis lan tliti workshop Manufaktur

● Standard room test lan pusat kalibrasi

● UPS lan baterei kamar

● Test kamar ing rumah sakit

● kamar budaya Biokimia

 

CYBERMATE SERIES (DX: 6kW - 20kW)

● fungsi pas kontrol Intelligent kanggo suhu pancet lan asor

● Design kanggo dadi 365 x 24 operasi wonten sawetara sing kebak iklim

● desain umur panjang karo biaya operasi lan kurang pangopènan

● sumber airflow Gedhe karo SHR dhuwur lan konsumsi daya kurang

● Uniformity saka suhu kamar dening jarak ingkang tebih online sumber

● Ultra-sudhut daya input daya adaptasi, urutan phase otomatis fungsi ngoper, pilihan otomatis re-wiwitan lan telat fungsi wiwitan

● Remote ngawasi lan kontrol liwat garing kontak utawa komunikasi RS485 antarmuka  karo protokol kabuka

● basis Menu gedhe LCD karo fungsi Pendhaftaran Proteksi multi-tingkat

● siyaga (master / abdi) mode lan Mode kasedhiya puteran

● fungsi Self-diagnosis, macem-macem sistem diagnosis, weker, lan fungsi pangayoman

 

APLIKASI

● IT Equipment Kamar

● Data Center Cilik

● Kamar Clean Industrial

● Constant suhu lan asor Workshop Proses

● Laboratory

● Electric Power Equipment Kamar

● Railway / Subway Machine Kamar

● Base Station lan Telecom Cilik Ngalih Kamar

● SME Telecom Ngalih Kamar


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      Tampilan Online Chat!