XROW sakaligus basis cooling - Cina Shenzhen Envicool Téhnologi

XROW sakaligus basis cooling

                              aplikasi


jéntré produk

Tags produk

XRow mangrupa basis sakaligus Sistim cooling adaptif disimpen deukeut jeung sumber panas sarta idéal pikeun solusi cooling tingkat rak keur pusat data.

 

Sistim kontrol EVO

● tampilan Grafika, kaasup status ngajalankeun jeung hawa / asor tina inlet / outlet hawa

● Advanced fungsi karya tim, nepi ka 32 unit jeung gampang pikeun ngeset jaringan

● Standar RS485 port, pilihan SNMP, TCP / IP interfaces, sarta GPRS jeung SMS

● Standar protokol komunikasi, spésifikasi ngaropéa pilihan

 

Sacara éléktronik COMMUTATED COMPRESSOR

● R410A

● speed Compressor nyaeta infinitely variabel nurutkeun beban panas

● Energy nyimpen dina modeu parsial-beban, ngaronjatkeun efisiensi énergi

● Nyata ngurangan frékuénsi mimiti / eureun tina compressor nu

● Ngaronjatkeun Sistim reliabiliti

 

EC kipas

● Nyimpen énérgi 20 ~ 30% dibandingkeun motor AC tradisional

● fungsi Leuleus-ngamimitian, ngamimitian low ayeuna

● Saluyukeun speed usaha Rotary otomatis nurutkeun cooling syarat na tekanan airflow, sarta nyadiakeun airflow sakumaha diperlukeun

● N + 1 konfigurasi kaleuleuwihan fans, mastikeun airflow dina kasus naon lepat kipas

● design Mudah-pangropéa

 

Éléktronik ékspansi klep

● Saluyukeun throttle of klep mulus tur ngagabungkeun jeung compressor EC nyimpen énergi

● rentang Wide Operasi, nu bisa mantuan ngurangan gelar superheat sarta ngaronjatkeun EER

● ngawujudkeun cocog tepat kapasitas cooling jeung beban panas

● respon Gancang, ngawujudkeun cooling tepat

 

Pilihan

● switch Transfer pikeun Dual Power Input

● Baffles

● Low-hawa ngamimitian kit

● pompa cai Condenser

 

GPRS SMS alarem

● kabel hawa / sensor asor

● klep cai Tilu-jalan

● Latar software monitor

 

aplikasi

● puseur data dénsitas panas High

● puseur data Modularized

● puseur data Wadahna


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!