XRACK rak System sakaligus basis - Cina Shenzhen Envicool Téhnologi

XRACK System rak sakaligus basis

  

                              w1 

                                           aplikasi


jéntré produk

Tags produk

XRACK System rak sakaligus basis

XRack mangrupakeun leyuran infrastruktur IT fléksibel jeung kamar misah jeung hiasan baku. Cooling kapasitas: 5 ~ 20kW. 

 

FITUR

● Aplikasi tanpa kamar puseur data husus

● ngahontal spasi maksimum keur server

● Panyungsi-di Unit ngawaskeun rak

● integrasi Alus jeung UPS / sebaran / wiring

● Double-lapisan panto kaca tempered

● XRow basis sakaligus Unit cooling, loop jero katutup pinuh

● Dustproof, noise lemah sareng efisiensi tinggi

● Mudah bisa direlokasi


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!