XRACKS ALL-IN-hiji rak System - Cina Shenzhen Envicool Téhnologi

XRACKS ALL-IN-hiji System rak

213qderds

                              aplikasi


jéntré produk

Tags produk

parameter spésifikasi
Sasayogian tanaga 220V 1P 50 / 60Hz
Ukuran (W × D × H) 600mm × 1200mm × 2000mm
kapasitas IT 3500W
spasi instalasi IT 27U
HMI layar warna touch 10 inci
kapasitas UPS 6kVA
kapasitas cooling Max. 3500W adjustable kapasitas cooling (900-3500W)
nambahan waktu 5 ~ 30mins
sistim ngawaskeun Monitor jeung tampilan parameter tina lomari, conditioner hawa,
UPS, alarem tur on / off kaayaan ngaliwatan RS485
PDU Dua belas C13 sarta tilu C19 sockets, dipasang vertikal
modeu darurat ventilasi darurat
Hawa sarta kalembaban sensor Hawa sarta sensor asor dina duanana Barisan tiis sarta panas
Pangwanoh seuneu sensor haseup, bisa ko-karya sareng detektor seuneu
IP kelas IP5X
perlindungan kilat kelas kelas c

XRACKS

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!