rujukan

  • AC Powered kabinét outdoor cooling di ngutruk (AS)

    AC Powered kabinét outdoor cooling di ngutruk (AS)

    aplikasi: ngutruk nya salah sahiji operator mobile utama di Amérika Sarikat. AC conditioner hawa Powered Envicool urang geus dilarapkeun salaku solusi cooling parabot di BTS outdoor cabinets batré ngutruk urang saprak 2012 nasional. Highlights: UL minuhan & certificated IP55 énergi High efisiensi PR ...
    Maca deui
  • XRow cooling solusi dina salah sahiji puseur data panyadia ladénan internét pangbadagna urang (Cina)

    XRow cooling solusi dina salah sahiji puseur data panyadia ladénan internét pangbadagna urang (Cina)

    aplikasi: pamaké ieu salah sahiji panyadia ladenan internét pangbadagna di Cina, nu geus kasohor rupa layanan internét na. Eta milik pusat sababaraha data diantara Cina ngarojong lalulintas badag na data. Envicool jadi panyadia solusi cooling utama saprak 2013 pikeun puseur datana di na ...
    Maca deui
  • CYBERMATE CRAC AT Cina UNICOM DATA Center (Cina)

    CYBERMATE CRAC AT Cina UNICOM DATA Center (Cina)

    aplikasi: Yizhuang IDC, salah sahiji 5-béntang puseur data IDC milik Cina Unicom, mangrupakeun puseur data ngarah basing di Beijing Cina. Puseur data ieu undertaken loba lalulintas data penting Cina Unicom. Envicool disadiakeun 62 unit sistem CRAC 100kW CyberMate keur pusat data ieu di 2013 ...
    Maca deui
  • DC Powered kabinét outdoor cooling di Ooredoo (Irak)

    DC Powered kabinét outdoor cooling di Ooredoo (Irak)

    aplikasi: Ooredoo mangrupakeun salah sahiji operator mobile utama multi nasional. DC conditioner hawa Powered Envicool urang geus dilarapkeun salaku solusi cooling parabot di cabinets BTS outdoor Ooredoo urang saprak 2013 di nagara béda. Highlights DC Powered compressor kaayaan hawa tanpa inverter High en ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!