Outdoor Kabinet cooling

  • AC Powered kabinét outdoor cooling di ngutruk (AS)

    AC Powered kabinét outdoor cooling di ngutruk (AS)

    aplikasi: ngutruk nya salah sahiji operator mobile utama di Amérika Sarikat. AC conditioner hawa Powered Envicool urang geus dilarapkeun salaku solusi cooling parabot di BTS outdoor cabinets batré ngutruk urang saprak 2012 nasional. Highlights: UL minuhan & certificated IP55 énergi High efisiensi PR ...
    Maca deui
  • DC Powered kabinét outdoor cooling di Ooredoo (Irak)

    DC Powered kabinét outdoor cooling di Ooredoo (Irak)

    aplikasi: Ooredoo mangrupakeun salah sahiji operator mobile utama multi nasional. DC conditioner hawa Powered Envicool urang geus dilarapkeun salaku solusi cooling parabot di cabinets BTS outdoor Ooredoo urang saprak 2013 di nagara béda. Highlights DC Powered compressor kaayaan hawa tanpa inverter High en ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!