Rangkep cooling Unit - Cina Shenzhen Envicool Téhnologi

Rangkep cooling Unit

20180831093202

                           aplikasi


jéntré produk

Tags produk

Rangkep cooling Unit Pikeun energi & industri kakuatan

MC Unit cooling Runtuyan pisan cocog pikeun kabinét cooling kalayan paménta dissipation panas tinggi na sensitipitas ka suhu jeung kalembaban, Samentara éta, di jero sarta luar tina lomari kedah ditumpes terasing.

Cooling rentang kapasitas: 600W ~ 12.5kW

 

operasi gampang

● komunikasi Protocol

● tampilan Alarm

● panganteur Alus Cina / Inggris

 

Luhur-tingkat perlindungan

● panyalindungan Nanometer-grade

● efisiensi dissipation panas High

● hirup layanan Long

 

kontrol calakan

● kontrol dehumidification calakan

● adjustable speed kipas

● kaluaran Alarm via kontak garing 

 

CIRI & benefit

● design outlet Upper, suplai hawa jauh, cooling gancang

● Unik panganteur concealed ngarojong wiring kénca jeung katuhu

● design asor Profesional, ngadalikeun asor relatif dina kabinet

● fungsi régulasi speed Fan salaku baku, nyimpen energi jeung noise low

● fungsi pemanasan Electric salaku baku

● hawa Rojongan tur kaluaran sinyal asor dina 4 ~ 20mA

● Alarm garing rojongan kontak DC220V na AC250V catu daya éksternal

● RS485 panganteur, rojongan modbus protokol

● tampilan LCD jeung Inggris jeung menu Cina ngajadikeun operasi merenah

● Self ngamimitian nalika kakuatan balikan deui, jeung nyadiakeun variétas laporan alarem tur fungsi panyalindungan

● Gawe ilaharna dina 55 ℃ suhu luhur

● reliabiliti High: waktu hirup> 10 taun, kalawan pangropéa minimum


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!