Industri hawa conditioner - Cina Shenzhen Envicool Téhnologi

Conditioner hawa Industrial

asds1111111

                              aplikasi


jéntré produk

Tags produk

Conditioner hawa Industrial

EIA dipager Unit cooling ieu husus di cooling dipager industri, ku cara méré lingkungan nyaman keur parabot kakuatan jeung alat kontrol pikeun mastikeun lifespan panjang. produk nu bisa gampang dipasang na dijalankeun.

 

pangropéa ramah

ngagantian filter basajan

ngawaskeun filter calakan

 

operasi gampang

●  tampilan Inggris

●  Langsung nembongkeun alarem

 

perlindungan efisien

●  panyalindungan Nanoscale

●  mindahkeun panas Cekap

●  design lifespan Long

 

instalasi HUMANIZED

●  Anti dumping desain

●  fiksasi fastener aman

 

CIRI & benefit

● desain struktur Compact, cocog sareng model mainstream di industri

● Nanoscale palapis on condenser pikeun ngahontal lifespan panjang, résistansi korosi sarta fungsi timer beberesih

● design filter dustproof Pluggable keur ngagantian merenah & rusuh

fungsi Alarm ● of kotor & diblokir filter

● port RS485 pikeun protokol telekomunikasi ModBus

● otomatis mimitian nalika kakuatan on; rupa alarem & panyalindungan fungsi

● palabuhan Alarm bisa ko-karya kalawan lampu alarem

● tampilan LCD jeung menu Inggris pikeun operasi merenah

● Gawe ilaharna di suhu luhur 55 ° C

● fungsi panto alarem Standar jeung output tunggal

● Standar Cina & Inggris Manual pamaké

EIA


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!