Manaskeun - Cina Shenzhen Envicool Téhnologi

alat keur manaskeun


jéntré produk

Tags produk

Manaskeun (EIT runtuyan)

manaskeun dipager adopts-kinerja tinggi téhnologi PTC sarta dinamika cairan design optimization, sarta ukuran struktur sarua bisa nyadiakeun kapasitas panas hadé.

 

CIRI & benefit

● Kontinyu pemanasan nepi ka 1000W

● PTC adjustment otomatis

● instalasi Fast

● Éta Disarankeun make thermostat atanapi hygrostat pikeun ngahontal suhu akurat atawa ulah condensate

● Simpen manaskeun vertikal, cagar 50mm jarak vertikal pikeun convecting

● Kapasitas panas bisa ngaronjat ku maké kipas

● Sebaran panas internal tina dipager bisa kabiruyungan ku ngagunakeun sababaraha pamanas

EIT


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!