ESS lanté nangtung cooling - Cina Shenzhen Envicool Téhnologi

ESS lanté nangtung cooling

aplikasi

             aplikasi            


jéntré produk

Tags produk

Énergi STORAG ​​(ESS) rangkep cooling - lanté nangtung

MC125 téh husus dirancang pikeun énergi Panyimpenan (ESS). Cooling kapasitas: 12.5kW.

Lantai tipe ngadeg jero tina wadahna keur pengiriman barang gampang  jeung ulah sagala instalasi situs konflik sarta commissioning. 

 

Lila-istilah cooling

● outlet Upper

● suplai hawa Jauh

● cooling Fast

 

operasi gampang

● komunikasi Protocol

● tampilan Alarm

● panganteur Alus Cina / Inggris

 

Luhur-tingkat perlindungan

● panyalindungan Nanometer-grade

● efisiensi dissipation panas High

● hirup layanan Long

 

kontrol calakan

● kontrol dehumidification calakan

● adjustable speed kipas

● kaluaran Alarm via kontak garing

 

CIRI & benefit

● design outlet Upper, suplai hawa jauh, cooling gancang

● sambungan Mudah pipa angin, sarta hawa seger ngarah kana stasiun

● fungsi régulasi speed Fan salaku baku, nyimpen energi jeung noise low

● fungsi pemanasan Electric salaku baku

● Alus link-dijieun antara dua unit

● rojongan kontak garing catu daya éksternal Alarm

● RS485 panganteur, rojongan modbus protokol

● Self ngamimitian nalika kakuatan balikan deui, jeung nyadiakeun variétas laporan alarem tur fungsi panyalindungan

● tampilan LCD jeung Inggris jeung menu Cina ngajadikeun operasi merenah

● pangropéa hareup, nu panggampangna tur merenah

● R410A refrigeration - RoHS2 patuh

● misah kaluaran Alus keur detektor haseup, aksés panto na alarem cai

 

 

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!