DC AIRCON Pikeun Telecom - Cina Shenzhen Envicool Téhnologi

DC AIRCON Pikeun Telecom

IMG_2132
                              aplikasi


  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    DC AIRCON Pikeun Telecom (DC runtuyan)

    Runtuyan DC mangrupa hasil téhnologi Envicool dilarapkeun di DC Powered kabinét outdoor.

     

    CIRI & kauntungan

    ● -48VDC input kakuatan

    ● 300-5000W kapasitas cooling (L35L35)

    ● Door dipasang - integrasi gampang di cabinets outdoor

    ● Alus ngonpigurasi kalawan manaskeun

    ● Wide digawé rentang suhu: -40ºC mun +55 ºC

    ● hemat énergi

    ● Hirupna> 10 taun - pangropéa minimum

    ● Lingkungan ramah - R134a na RoHS patuh

    ● tahan ka lingkungan corrosive - IP55 na Salt kabut dites

    ● RS485 pikeun kadali jauh

    ● Leuleus mimiti

     

    aplikasi

    ● outdoor stasiun Base Hybrid

    ● outdoor Batre Kabinet

    ● Kabinet outdoor Wireless 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!