AC AIRCON Pikeun Telecom - Cina Shenzhen Envicool Téhnologi

AIRCON AC Pikeun Telecom

0180810172815

                          aplikasi


jéntré produk

Tags produk

AIRCON AC Pikeun Telecom (EC runtuyan)

Runtuyan EC mangrupa hasil téhnologi Envicool dilarapkeun di AC Powered kabinét outdoor.

 

CIRI & benefit

● input kakuatan 220VAC

● 300-5000W kapasitas cooling (L35L35)

● Door dipasang - integrasi gampang di cabinets outdoor

● Alus ngonpigurasi kalawan manaskeun

● Wide digawé rentang suhu: -40ºC mun +55 ºC

● hemat énergi

● Hirupna> 10 taun - pangropéa minimum

● Lingkungan ramah - R134a na RoHS patuh

● tahan ka lingkungan corrosive - IP55 na Salt kabut dites

● RS485 pikeun kadali jauh

 

aplikasi

● outdoor stasiun Base Hybrid

● outdoor Batre Kabinet

● Kabinet outdoor Wireless 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!