Tentang Kami

Envicool, diadegkeun dina taun 2005, mangrupa hiji parusahaan publik didaptarkeun di Bursa Pasar Shenzhen (kode stock: 002837). Urang nyadiakeun rentang pinuh kontrol hawa produk na  leyuran pikeun
- Data Center
- Telecommunication
- Industry Automation
- Energy Storage
- EV Transportation

4
ywk

· Fasilitas nguji Profesional Air conditioner

· Mastering téknologi konci kontrol lingkungan

· Series tina patén-patén sabudeureun kadali hawa

· CE, CCC, UL disatujuan produk

· ISO9001 certificated

· ISO14001 certificated

· OHSAS18000 certificated


WhatsApp Online Chat!