Shenzhen Envicool Téhnologi Co., Ltd., diadegkeun dina 2005, mangrupakeun perusahaan hi-tech anu specializes di panalungtikan sarta pamekaran (R & D), manufaktur, pamasaran pakakas kontrol lingkungan, nyadiakeun rentang pinuh ku solusi kadali hawa jeung produk pikeun Data Center , Telecom Kabinet, Telecom Loka, Industri Automation, Energy Panyimpenan, Transportasi jeung saterusna.

Tentang Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi Harga urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat!