РЕФЕРЕНТНИ

 • AC напојување отворен кабинет за ладење на спринт (САД)

  AC напојување отворен кабинет за ладење на спринт (САД)

  апликација: Спринт е еден од најголемите мобилни оператори во САД. напојува климатик AC Envicool е се применува како решение на опрема за ладење на отворено BTS батериски кабинети Спринт од 2012 година на национално ниво. Определување: UL согласност и сертифицирана IP55 ПР Висока енергетска ефикасност во ...
  Прочитај повеќе
 • XRow ладење решение во еден од центарот за податоци на најголемиот интернет сервис провајдер (Кина)

  XRow ладење решение во еден од центарот за податоци на најголемиот интернет сервис провајдер (Кина)

  апликација: Корисникот е еден од најголемите интернет провајдери на услуги во Кина, кој е познат по своите различни интернет услуги. Тоа во сопственост неколку центри на податоци меѓу Кина поддршка својот огромен сообраќај на податоци. Envicool стана главен снабдувач ладење решение од 2013 година за своите центри за податоци во својата ...
  Прочитај повеќе
 • CYBERMATE CRAC ВО Кина Unicom на центар на податоци (Кина)

  CYBERMATE CRAC ВО Кина Unicom на центар на податоци (Кина)

  апликација: Yizhuang ИДЦ, еден од 5-ѕвезда на центарот за податоци ИДЦ во сопственост на Кина Unicom, е водечки центар за податоци се базираше во Пекинг, Кина. Овој центар на податоци се врши многу важни за пренос на податоци на Кина Unicom. Envicool предвидени 62 единици на CRAC системи 100kW CyberMate за тоа на центарот за податоци во 2013 година ...
  Прочитај повеќе
 • DC напојување отворен кабинет за ладење на Ooredoo (Ирак)

  DC напојување отворен кабинет за ладење на Ooredoo (Ирак)

  апликација: Ooredoo е една од главните мулти-национални мобилни оператори. напојува климатик DC Envicool е се применува како решение на опрема за ладење на отворено BTS кабинети Ooredoo е од 2013 година и во различни земји. Определување состојба DC погон на компресорот воздух без инверторот Висока en ...
  Прочитај повеќе
WhatsApp Онлајн Chat!