XROW saben-BASED cooling - China Shenzhen Envicool Teknologi

XROW saben-BASED cooling

                              aplikasi


Detail produk

Tags Product

XRow iku sawijining basis saben sistem cooling adaptif diselehake cedhak sumber panas lan becik kanggo solusi cooling tingkat rak kanggo pusat data.

 

SISTEM CONTROL EVO

● tampilan Graphic, kalebu status mlaku lan suhu / asor saka welingan / outlet online

● Lanjut fungsi karya tim, nganti 32 Unit lan gampang kanggo disetel jaringan

● Standard RS485 port, pilihan SNMP, TCP / IP antar muka, lan GPRS karo SMS

● Standard protokol komunikasi, specifications selaras pilihan

 

Elektronik COMMUTATED Kompresor

● R410A

● kacepetan Kompresor punika maha global miturut mbukak panas

● Energy-saving ing mode sebagean-mbukak, Ngapikake efficiency energi

● Ngartekno nyuda frekuensi wiwitan / mandeg saka kompresor ing

● Nambah sistem linuwih

 

EC FAN

● Nyimpen energi 20 ~ 30% dibandhingaké motor AC tradisional

● fungsi Soft-wiwitan, wiwitan saiki kurang

● Nyetel kacepetan Rotary kanthi otomatis miturut cooling syarat lan meksa airflow, lan nyedhiyani airflow minangka dibutuhake

● N + 1 konfigurasi keluwih pembuangan, mesthekake airflow ing cilik saka sembarang fault penggemar

● desain Gampang-maintenance

 

Elektronik expansion tutup

● Nyetel katup tutup lancar lan gabungke karo kompresor EC kanggo nyimpen energi ing

● Wide sawetara operasi, kang bisa bantuan ngurangi jurusan superheat lan nambah EER

● Éling ing cocog pas kapasitas cooling lan mbukak panas

● Cepet nanggepi, mujudaken cooling pas

 

OPTIONS

● ngalih Transfer kanggo Dual Power Input

● Baffles

● Low-suhu wiwitan kits

● pump Kondensator

 

GPRS SMS weker

● Wired suhu / sensor asor

● tutup banyu Tiga-cara

● Background lunak monitor

 

APLIKASI

● tengah data Kapadhetan panas High

● tengah data Modularized

● tengah data Container


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!