XRACK RACK SYSTEM saben-BASED - China Shenzhen Envicool Teknologi

XRACK SYSTEM RACK saben-BASED

  

                              W1 

                                           aplikasi


Detail produk

Tags Product

XRACK SYSTEM RACK saben-BASED

XRack solusi fasilitas IT fleksibel karo kamar dhewe lan hiasan standar. Cooling kapasitas: 5 ~ 20kW. 

 

fitur

● Aplikasi tanpa kamar tengah data khusus

● Entuk papan maksimum kanggo server

● Dibangun ing unit ngawasi rak

● integrasi Pilihan karo UPS / distribusi / wiring

● Double-lapisan pintu kaca tempered

● XRow basis saben unit cooling, daur ulang utama Ana kanthi

● Dustproof, kurang gangguan lan efficiency dhuwur

● Gampang kanggo pindhah


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!