XRACKS ALL-IN-ONE RACK SYSTEM - China Shenzhen Envicool Teknologi

XRACKS ALL-IN-ONE SYSTEM RACK

213qderds

                              aplikasi


Detail produk

Tags Product

parameter SPESIFIKASI
Power Supply 220V 1P 50 / 60Hz
Size (W × D × H) 600mm × 1200mm × 2000mm
kapasitas IT 3500W
papan instalasi IT 27U
HMI Layar werna tutul 10 inch
kapasitas UPS 6kVA
kapasitas cooling Max. 3500W Luwes kapasitas cooling (900-3500W)
lengkap wektu 5 ~ 30mins
sistem ngawasi Monitor lan tampilan paramèter saka kabinet, online kondisioner,
UPS, weker lan ing / mati negara liwat RS485
PDU Rolas C13 lan telung C19 Sockets, diinstal vertikal
mode darurat ventilasi darurat
Suhu lan asor sensor Suhu lan sensor asor ing loro aisle kadhemen lan panas
deteksi Fire sensor Smoke, bisa co-karya karo detector geni
IP Grade IP5X
pangayoman Lightning bahan c

XRACKS

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!