referensi

  • AC powered kabinèt ruangan cooling ing Sprint (US)

    AC powered kabinèt ruangan cooling ing Sprint (US)

    aplikasi: Sprint iku salah siji saka operator seluler utama ing Amerika Serikat. AC online kondisioner powered Envicool kang wis Applied minangka solusi cooling peralatan ing BTS ruangan lemantun baterei Sprint wiwit 2012 nasional. Highlights: UL selaras & bersertifikat IP55 energi sing dhuwur efficiency PR ...
    Waca liyane
  • XRow cooling solusi ing salah siji pusat data panyedhiya layanan internet paling gedhe kang (China)

    XRow cooling solusi ing salah siji pusat data panyedhiya layanan internet paling gedhe kang (China)

    aplikasi: user iku salah siji saka panyedhiya layanan internet paling gedhe ing China, kang misuwur kanggo maneka warna layanan internet sawijining. Iku diduweni pusat saperangan data antarane China ndhukung lalu lintas ageng data. Envicool dadi panyedhiya solusi cooling utama wiwit 2013 kanggo pusat data ing sawijining ...
    Waca liyane
  • CYBERMATE CRAC AT CHINA UNICOM DATA CENTER (CHINA)

    CYBERMATE CRAC AT CHINA UNICOM DATA CENTER (CHINA)

    aplikasi: Yizhuang IDC, salah siji saka 5-star tengah data IDC diduweni dening China Unicom, minangka sawijining pusat data anjog basing ing Beijing China. tengah data iki wis di tangani akeh lalu lintas data penting China Unicom. Envicool kasedhiya 62 unit sistem CRAC 100kW CyberMate kanggo pusat data iki ing 2013 ...
    Waca liyane
  • DC powered kabinèt ruangan cooling ing Ooredoo (Irak)

    DC powered kabinèt ruangan cooling ing Ooredoo (Irak)

    aplikasi: Ooredoo iku salah siji saka operator seluler utama multi-nasional. DC online kondisioner powered Envicool kang wis Applied minangka solusi cooling peralatan ing lemantun BTS ruangan Ooredoo wiwit 2013 ing negara. Highlights DC powered kompresor kondisi online tanpa mesin High en ...
    Waca liyane
Tampilan Online Chat!