Rangkep cooling UNIT - China Shenzhen Envicool Teknologi

Rangkep cooling UNIT

20180831093202

                           aplikasi


Detail produk

Tags Product

Rangkep cooling UNIT FOR ENERGY & INDUSTRY POWER

MC unit cooling seri cocok banget kanggo kabinèt cooling karo dikarepake boros panas dhuwur lan sensitivitas kanggo suhu lan asor, Kangge, ing njero lan ing njaba saka kabinet kudu rampung sepi.

Cooling sawetara kapasitas: 600W ~ 12.5kW

 

Lowongan gampang

● Komunikasi Protocol

● tampilan Weker

● antarmuka Pilihan Chinese / English

 

HIGH-tingkatan pangreksan

● pangayoman nanometer-bahan

● efficiency boros panas High

● urip layanan Long

 

CONTROL cerdas

● kontrol dehumidification Intelligent

● Luwes kacepetan penggemar

● output Weker liwat kontak garing 

 

Fitur & Benefit

● desain stopkontak Upper, sumber air remot, cooling cepet

● Unik antarmuka ndhelikke ndhukung wiring kiwa lan tengen

● desain asor Professional, ngontrol asor relatif ing kabinèt

● fungsi angger kacepetan Fan minangka standar, nyimpen energi lan kurang gangguan

● fungsi dadi panas Electric minangka standar

● suhu Support lan sinyal output asor ing 4 ~ 20mA

● Weker garing support kontak DC220V lan AC250V njaba sumber daya

● RS485 antarmuka, support modbus protokol

● tampilan LCD karo Inggris lan menu Chinese ndadekake operasi trep

● Atur miwiti nalika daya maneh, lan nyedhiyani varieties saka laporan weker lan fungsi pangayoman

● Makarya biasane ing 55 ℃ suhu dhuwur

● Dhuwur linuwih: wektu urip> 10 taun, karo maintenance minimal


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      Tampilan Online Chat!