INDUSTRIAL Air Conditioner - China Shenzhen Envicool Teknologi

Online kondisioner INDUSTRIAL

asds1111111

                              aplikasi


Detail produk

Tags Product

Online kondisioner INDUSTRIAL

EIA pager unit cooling wis specialized ing cooling pager industri, dening nyediakake lingkungan nyaman kanggo peralatan daya lan peralatan kontrol kanggo mesthekake umure luwih dawa. Prodhuk bisa gampang dipasang lan dilakokno.

 

MAINTENANCE Friendly

panggantos Filter prasaja

ngawasi Filter Intelligent

 

Lowongan gampang

●  tampilan Inggris

●  Langsung nampilake weker

 

pangayoman efisien

●  pangayoman nanoscale

●  transfer panas Efisien

●  desain umure Long

 

INSTALASI HUMANIZED

●  Anti-mbuwang desain

●  fiksasi Fastener Secure

 

Fitur & Benefit

● desain struktur Kompak, kompatibel karo model ide ing industri

● nanoscale nutupi ing condenser kanggo entuk umure luwih, resistance karat lan fungsi dhewe-cleaning

● desain Filter dustproof pluggable kanggo panggantos trep & cepet

fungsi Weker ● saka reged & diblokir Filter

● port RS485 kanggo protokol télékomunikasi ModBus

● otomatis miwiti nalika daya ing; macem-macem weker & pangayoman fungsi

● bandar Weker bisa co-karya karo lamp weker

● tampilan LCD karo menu Inggris operasi trep

● Makarya biasane ing suhu dhuwur saka 55 ° C

● fungsi lawang weker Standard karo output single

● Standard Cina Inggris User Manual

EIA


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      Tampilan Online Chat!