Mesin ingkang ndamel benter - China Shenzhen Envicool Teknologi

mesin ingkang ndamel benter


Detail produk

Tags Product

Mesin ingkang ndamel benter (EIT SERIES)

mesin ingkang ndamel benter pager adopts dhuwur-kinerja teknologi PTC lan dinamika Cairan desain Optimization, lan ukuran struktur sing padha bisa nyedhiyani kapasitas panas sing luwih apik.

 

Fitur & Benefit

● dadi panas nganti 1000W

● PTC imbuhan otomatis

● instalasi Fast

● Apike kanggo nggunakake panas utawa hygrostat kanggo entuk suhu akurat utawa supaya condensate

● Tansah mesin ingkang ndamel benter vertikal, cadangan 50mm kadohan vertikal kanggo convecting

● Kapasitas panas bisa tambah kanthi nggunakake penggemar

● Distribusi panas internal pager bisa temen maujud kanthi nggunakake macem-macem pemanas

EIT


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      Tampilan Online Chat!