ESS FLOOR ngadeg cooling - China Shenzhen Envicool Teknologi

ESS FLOOR ngadeg cooling

aplikasi

             aplikasi            


Detail produk

Tags Product

ENERGY STORAG ​​(ESS) rangkep cooling - FLOOR ngadeg

MC125 iku khusus sing dirancang kanggo Energy Storage (ESS). Cooling kapasitas: 12.5kW.

Floor jinis ngadeg nang wadhah kanggo kapal gampang  lan supaya sembarang instalasi situs konflik lan printah. 

 

Long-term cooling

● stopkontak Upper

● sumber online Remote

● cooling Fast

 

Lowongan gampang

● Komunikasi Protocol

● tampilan Weker

● antarmuka Pilihan Chinese / English

 

HIGH-tingkatan pangreksan

● pangayoman nanometer-bahan

● efficiency boros panas High

● urip layanan Long

 

CONTROL cerdas

● kontrol dehumidification Intelligent

● Luwes kacepetan penggemar

● output Weker liwat kontak garing

 

Fitur & Benefit

● desain stopkontak Upper, sumber air remot, cooling cepet

● sambungan Gampang pipo angin, lan seger online anjog menyang stasiun

● fungsi angger kacepetan Fan minangka standar, nyimpen energi lan kurang gangguan

● fungsi dadi panas Electric minangka standar

● Pilihan link-digawe antarane loro Unit

● support kontak garing njaba sumber daya Weker

● RS485 antarmuka, support modbus protokol

● Atur miwiti nalika daya maneh, lan nyedhiyani varieties saka laporan weker lan fungsi pangayoman

● tampilan LCD karo Inggris lan menu Chinese ndadekake operasi trep

● pangopènan Ngarep, gampang lan trep

● R410A kulkasan - RoHS2 cecek

● dhewe output Pilihan kanggo detector kumelun, akses lawang lan weker banyu

 

 

  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!