DC aircon FOR TELECOM - China Shenzhen Envicool Teknologi

DC aircon FOR TELECOM

IMG_2132
                              aplikasi


  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    DC aircon FOR TELECOM (DC SERIES)

    Seri DC punika asil teknologi Envicool Applied ing DC powered kabinèt ruangan.

     

    Fitur & Keuntungan

    ● -48VDC input daya

    ● 300-5000W kapasitas cooling (L35L35)

    ● Door dipasang - gampang nindakake integrasi ing lemari ruangan

    ● Pilihan diatur karo mesin ingkang ndamel benter

    ● Wide apa sawetara suhu: -40ºC kanggo +55 ºC

    ● saving

    ● Umur> 10 taun - pangopènan minimal

    ● Lingkungan ramah - R134a lan RoHS cecek

    ● Tahan kanggo lingkungan korosif - IP55 lan Salt pedhut dites

    ● RS485 kanggo remot kontrol

    ● Soft wiwitan

     

    APLIKASI

    ● Outdoor stasiun Base Sato

    ● Outdoor baterei Kabinet

    ● Kabinet Outdoor Wireless 


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      Tampilan Online Chat!