Babagan awake dhewe

Envicool, didegaké ing taun 2005, yaiku perusahaan publik kadhaptar ing Stock Market Shenzhen (kode stock: 002837). We nyedhiyani sawetara sing kebak kontrol suhu produk lan  solusi kanggo
- Data Center
- Telecommunication
- Industry Automation
- Energy Storage
- EV Transportation

4
ywk

· Fasilitas testing Professional Air Conditioner

· Mastering teknologi tombol kontrol lingkungan

· Series saka paten watara suhu kontrol

· CE, CCC, UL disetujoni produk

· ISO9001 certificated

· ISO14001 bersertifikat

· OHSAS18000 bersertifikat


Tampilan Online Chat!