Shenzhen Envicool Technology Co., Ltd., didegaké ing taun 2005, iku perusahaan hi-tech kang specializes ing riset lan pangembangan (R & D), Manufaktur, marketing saka peralatan kontrol lingkungan, nyediakake sawetara kebak solusi kontrol suhu lan produk kanggo Data Center , Telecom Kabinet, Telecom jeneng, Industry Automation, Energy Storage, Transportasi lan ing.

Babagan awake dhewe

Kanggo pitakonan bab produk utawa Price kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tampilan Online Chat!